Vi uppdaterar för närvarande webbplatsen och delar av innehållet, liksom vissa översättningar och webbelement kan innehålla misstag. Vi kommer att åtgärda dessa problem så snart som möjligt.

Startsida

Japansk Restaurang Juku

Välj en restaurang:


Juku är en restaurang i japansk stil, i vars sortiment vi har både sushi, japanska och asiatiska varmrätter. Våra restauranger finns i Seinäjoki och Vasa.Vi serverar lunchbuffé alltid fram till eftermiddagen, och efter det erbjuder vi en ett brett utbud av rätter på vår a la carte lista. Våra kunde har också möjlighet att ta hem våra rätter som takeaway.

Grundidén för våra restaurangers verksamhet är högklassig kundservice, proffesionell matlagning av färska råvaror, samt många valmöjligheter i både mat- och dryckesväg. Både våra restauranger har A-rättigheter,så hos oss hittar ni allt från sake till vin! Alkoholfria alternativ finns också att fås.I våra trevliga utrymmen har vi också möjlighet att ta emot större grupper.
Bordsreserveringar via e-post eller telefonummer (inte vid lunchtid). För grupper på över 15 personer rekommenderar vi att du beställer mat i förväg.

Japansk Restaurang Juku

Koulukatu 22, 60100, Seinäjoki
Tel. 044 970 9698
jukusushi@gmail.com

© Copyright 2019 Japansk Restaurang Juku - Webbplats utvecklad av Eetu Rantanen